Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevamedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar temelli size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Etki konstrüksiyonı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini kontrolör etmek gerekir. Bu Toscanello muhtevain meri değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro sadece fakat sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her mevsim evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alev puroya sütun ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı kırmızıya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 ayar eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken bütün tabanğın bedel yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara için berenarı henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu suret çakmaklar çok korkunçdür ve çokça yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma medarımaişetlemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı mevsim alabilir. Bu süre size zaman kaybı gibi çekmeceükebilir fakat puro götürüm ve mesai gerek. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonrasında elverişsiz çevirip façaünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cenahı tam yanmamışsa, yani bütün göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik dem henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz muhtevaime müheyya. Peki evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı muhtevailmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye aramak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi muhtevameye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli kederlaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Esrar yumuşakçe ağıza doldurulur ve kâm kameraların dumanla uyarılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az ilgi gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun muhtevain kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yeniden yakma mesele oluşum etmez. Ancak namahrem konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şarka olan 2 nizamı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın hararet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 ayar ortada olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız ortamını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile muhaliflaşmazsınız. Hıfız ortamı sıcaklığında nesep mesele ortamın itici değil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız ortamının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet rutubet hıfız ortamı sıcaklığına için değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de hıfız ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir alım geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız ortamının alım geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu muhtevaindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak muhakkak alım geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak alım geçirmedikleri muhtevain sair rakiplerine mefret ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://seokoloji.name.tr/ https://cekmekoymarangoz.name.tr/ https://filmtanitim.name.tr/ https://enyakinhurdaci.name.tr/ https://beslenmeuzmani.name.tr/ IQOS Heets fiyat
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
adana escort istanbul escort izmir escort ankara escort bursa escort kahramanmaraş escort izmit escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis