Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekmeslekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Fakat tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Halk inşaı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini denetleme geçirmek gerekir. Bu Toscanello yürekin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir kural var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her vakit evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalım puroya direk münasebet etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı kırmızıya döndüğünde kızartma mesleklemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 radde eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken tüm tabanğın müsavi yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara nazaran bir zaman elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu stil çakmaklar çok dayanıklıdür ve zait andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma mesleklemi natürel alevli çakmaklarla, bir zaman vakit alabilir. Bu süre size hengâm kaybı üzere basarükebilir fakat puro çıdam ve himmet lüzum. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonrasında pahal çevirip sebebiyleünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm ayak kıpkırmızı ise yakma mesleklemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cepheı tam yanmamışsa, kısaca tüm ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır nefes elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz yürekime müheyya. Pekâlâ evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira yürekilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye aramak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere yürekmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o derece zehirlaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Kötü yavaşçe ağıza doldurulur ve kâm alıcıların dumanla ikazlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az ilgi gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun yürekin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yeniden yakma problem teşkil etmez. Fakat yabancı inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şarka olan 2 kuralı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın hararet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 radde ortada evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat elbet şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile önlaşmazsınız. Hıfız platformı sıcaklığında nesep problem platformın dargın değil zait sıcak olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir gönen saklama platformı sıcaklığına nazaran trampa gösterecektir ve bu yüzden de saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir esinti geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının esinti geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu yürekindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak kesinkes esinti geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes esinti geçirmedikleri yürekin diğer rakiplerine heybetli ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://seokoloji.name.tr/ https://cekmekoymarangoz.name.tr/ https://filmtanitim.name.tr/ https://enyakinhurdaci.name.tr/ https://beslenmeuzmani.name.tr/ IQOS Heets fiyat
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
adana escort istanbul escort izmir escort ankara escort bursa escort kahramanmaraş escort izmit escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis